LENTE AROMA DETOX YOGA WORKSHOP

Oost en West bundelen op deze inspirerende avond de talenten.
Yogini en Yogadocente Annelore )Yogastudio NOOP en Jeannette (SEYOU)

Deze Lente Aroma Detox Yoga Workshop staat geheel in het thema van ontgiften. Lente is het perfecte seizoen om te ‘detoxen’ of het nou je lichaam of je huis is. Het zorgt voor ontspanning, goede nachtrust, helderheid in je hoofd. Of je nu klachten hebt of je je helemaal fit voelt, regelmatig je lichaam zuiveren is een heel fijne ondersteuning voor je lichaam en je energie.

WE MAKEN IN DEZE WORKSHOP GEBRUIK VAN PASSENDE OLIËN DIE ONDERSTEUNING BIEDEN BIJ HET ONTGIFTEN VAN HET LICHAAM EN ZAL OOK EEN MENTALE- EN EMOTIONELE INVLOED HEBBEN.


Wat is Aroma Yoga?

Aroma Yoga is een yogales waarbij je tijdens de yogahoudingen etherische oliën gebruikt.
Net als yoga zijn etherische oliën duizenden jaren oud. Met behulp van de 100% pure oliën van Young Living, kun je jouw yoga en meditatie practice nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen?
Lekker yoga-en en oliën ruiken en ervaren. Je wordt door een serie yogahoudingen geleid met korte pauzes tussen de verschillende houdingen als we de oliën aanbrengen. Je gaat aan het einde van de les ontspannen naar huis.

Voor wie?
Voor iedereen! De les is voor alle niveaus en de oliën zijn heerlijk. Als er klachten zijn of als ik ergens rekening mee kan houden, dan hoor ik dat graag bij aanmelding.

Locatie is aan de Metaalstraat 18E te Haaksbergen.
Duur: 120 minuten.
Kosten: € 22,50, p.p. of twee strippen van je strippenkaart
Max. 14 personen

 

Onder het genot van een kopje geven we aansluitend graag informatie over Essentiële Oliën en kunnen onderling ervaringen gedeeld worden.